Nu är vi inne i vårt fjortonde verksamhetsår! HUNDraelvan har blivit ett begrepp bland många hundägare och inför 2018 planeras en mängd intressanta kurser i programmet. Varmt välkomna, nya som gamla hundvänner!
Om någon länk inte är klickbar: Markera och "klistra in" länken i webläsaren.


Nose Work steg 1, 

7-9 september.

Ta chansen - häng med och lär dig den nya hundsporten under en intensiv och utvecklande helg på HUNDraelvan! 

 

Du kommer att få verktyg för en otroligt givande inom- och utomhusaktivering. Definitivt något att förgylla ruggiga kvällar med efter kursen :) 


Kanske vill du prova på att tävla i framtiden? 
Nose Work passar även för reaktiva hundar eftersom man tävlar en och en. Under kursen kommer vi att i vissa moment jobba i varsitt rum - därför är det begränsat till sex deltagare. 

I kursavgiften ingår kompendium, en liten flaska eukalyptushydrolat samt ett "startkit" med lite smått och gott. Och, givetvis, ett stiligt diplom efter genomgången kurs.

 

Anmälan:
https://dinkurs.se/appliance/?event_id=55708


Kamphundsläger med Irene Westerholm! 14-16 september.

En årlig tradition är att en av landets absolut mest kamphundskunniga personer håller en kurs på HUNDraelvan i Åsmon, Sollefteå kommun. 


Irene Westerholm (välkänd från både TV och radio) driver Hundläroverket i Stockholm. Iréne samarbetar mycket med sin make Johan Westerholm som även han kommer att delta i lägret. 

Detta är ett otroligt bra tillfälle att under trevliga former få experthjälp med rasspecifik hundträning! Du som har en hund av denna typ (eller blandras med dessa ”komponenter”) – TA CHANSEN! ...
Välkommen till en otroligt utvecklande kurs! 

Mer info: 

http://dinkurs.se/54581

 


Nycklar till vardagsflyt. KVÄLLSKURS.
Start 13 september.

En kurs på torsdagkvällar. Lär dig moderna träningsmetoder och utveckla din och hundens relation på ett trevligt sätt!

Anmälan och mer info:
https://dinkurs.se/appliance/?event_id=55743Do As I Do! 19-21 oktober
.


"Do As I Do!" betyder "Gör som jag gör!" 
Vi kan också kalla detta för "Härma-kursen". 

Detta är en ny träningsmetod som utvecklats av etologen Claudia Fugazza. Med rätt guidning kommer du och din hund att lära er ett spännande sätt att träna in nya beteenden genom att hunden observerar och kopierar dina rörelser.  

Mer info och anmälan:
http://dinkurs.se/55707

 

 

Flera tillfällen under året...
* Nose Work steg 1.
 
* Vardagslydnad & Aktivering.

 

Även Nose Work 2, Nose Work 3 - Tävlingsförberedande, klickerträning, Cirkusskola för barn, Vardagslydnad, Dog Parkour, retrieverapportering, familjeläger, assistanshund...

...och mycket mer!

 

 

 

Info angående GDPR:
HUNDraelvans deltagarhantering sker genom Din Kurs. 
Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut i något annat syfte än det som gäller kursen, t.ex. deltagarlista och fakturering.