Nu är vi inne i vårt fjortonde verksamhetsår! HUNDraelvan har blivit ett begrepp bland många hundägare och inför 2018 planeras en mängd intressanta kurser i programmet. Varmt välkomna, nya som gamla hundvänner!ID-hundsutbildning, 30/6-1/7 samt 1-2/9. FULLBOKAD!

 

Höst.

Kamphundsläger med Irene Westerholm!

En årlig tradition är att en av landets absolut mest kamphundskunniga personer håller en kurs på HUNDraelvan i Åsmon, Sollefteå kommun. 


Iréne Westerholm (välkänd från både TV och radio) driver Hundläroverket i Stockholm. Iréne samarbetar mycket med sin make Johan Westerholm som även han kommer att delta i lägret. 

Detta är ett otroligt bra tillfälle att under trevliga former få experthjälp med rasspecifik hundträning! Du som har en hund av denna typ (eller blandras med dessa ”komponenter”) – TA CHANSEN! ...
Välkommen till en otroligt utvecklande kurs! 

 

 

Flera tillfällen under året...
Nose Work steg 1.
 

 

Ta chansen - häng med och lär dig den nya hundsporten under en intensiv och utvecklande helg på HUNDraelvan! 

 

Du kommer att få verktyg för en otroligt givande inom- och utomhusaktivering. Definitivt något att förgylla ruggiga kvällar med efter kursen :) 

Kanske vill du prova på att tävla i framtiden? 
Nose Work passar även för reaktiva hundar eftersom man tävlar en och en. Under kursen kommer vi att i vissa moment jobba i varsitt rum - därför är det begränsat till sex deltagare. 
I kursavgiften ingår kompendium, en liten flaska eukalyptushydrolat samt ett "startkit" med lite smått och gott. Och, givetvis, ett stiligt diplom efter genomgången kurs.

Även Nose Work 2, Nose Work 3 - Tävlingsförberedande, klickerträning, Vardagslydnad, Dog Parkour, retrieverapportering, familjeläger, assistanshund...och mycket mer!

 

 

 

Här pågår ID-hundsutbildning i skogen i Åsmon.


Foto Hanna Ericsson.