Gillar du att samarbeta med din hund? Vill du ha en extra "sporre" att hålla igång träningen? Nu kan vi erbjuda ett spännande koncept på HUNDraelvan!

Green polka dots with Do More With Your Dog!® logo on top 

Första kursen! "Novice Trick Dog" - 18-20 januari 2019!
https://dinkurs.se/appliance/?event_id=58575

 

Genom trickträning utvecklas du och din hund tillsammans.
Under kurshelgerna jobbar vi i riktning mot olika nivåer.
Den första, NTD (Novice Trick Dog) är inte så svår för ett team med normal vardagslydnad - därefter blir det allt klurigare.

Det roliga är problemlösningen och hur vi som hundtränare utvecklas i en bra riktning. Vi lär oss att förstå olika inlärningstekniker, olika sätt att förstärka beteenden - när det är läge att träna och när vi behöver ta en paus.Din instruktör här på HUNDraelvan är Åsa Tova Bergh (CTDI) - hängiven klicker & trick-tränare med många års erfarenhet även av att utbilda assistans/nytto-hundar.

Vi planerar att arrangera många Trick Dog-kurser på olika nivåer. De resultat du uppnår under din vistelse här kommer att noteras i HUNDraelvans register. Om du behöver komplettera med ytterligare trick för att uppnå målet kan du filma moment.
Godkända titlar vid HUNDraelvan gör att officiella diplom kan beställas via Do More With Your Dog i USA. 

Välkommen till ännu en rolig "gren" på hundsportens träd! Tillsammans kan vi nå hur högt som helst - men allra först lägger vi en stadig grund så att vi kan klättra stadigt uppåt :) Aron sitter vackert vid byns dansbana. Ett trick vars svårighetsgrad varierar beroende på hundens naturliga förutsättningar.
Foto Anna-Maria Svedberg.

Intresserad? Kontakta oss!

Ditt namn

Din e-post

Ditt meddelande